Kovaa työtä

raskaan työn raatajaToisin kuin moni tuntuu kuvittelevan, on kauneusalan työ aika raskasta. Työasennot ovat usein hankalia, työ on etupäässä seisomatyötä ja asiakaspalvelu verottaa omalta osaltaan. Asiakaspalvelu on siis ennemminkin henkisesti raskasta ainakin välillä. Aina pitää olla hyvällä ja palvelualttiilla tuulella vaikka asiakkaat olisivat kaikkea muuta.

Työ ei siis ole kahvin juomista ja asiakkaiden kanssa seurustelua, toki niitäkin päiviin kuuluu mutta paljon muutakin. Välillä on selkä ja niska aivan toivottoman jumissa, uudet kengät sentään ovat helpottaneet jalkakipujani mutta kyllä tämä työltä tuntuu kun itse vielä työpäivien päätteeksi siivoaa ja raahaa roskat ulos. Näyteikkunankin olen päätynyt toistaiseksi pesemään itse. Yrittäjä, johtaja, siivooja, kampaaja ja ikkunanpesijä samassa paketissa, yrittäjästä on moneksi! Ei sillä, on mukavaa olla oman onnensa tekijä, voin päättää itse aukioloista eikä tarvitse jatkuvasti huomioida muita ihmisiä, joskus kampaamoissa tuntuu olevan vähän kireä ilmapiiri ja olo että on aina jonkun muun tiellä. Yksin ei sellaisia ongelmia ole.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *