Lisää juhlakampauksia

50veeAina välillä pääsee tekemään ihania ja luovia töitä, kuten hääkampauksia ja kampauksia vanhojen tansseihin. Tällä kertaa sain tehdä eräälle kotikaupungissa hyvin tunnetulle taitelijarouvalle upean kampauksen, hänellä oli 50-vuotissyntymäpäivä ja isot kutsut edessä. Hän halusi jotain hyvin räväkkää ja huomiota herättävää. Kaikki tuntevat tämän rouvan ja hänet työnsä täällä, kukaan ei varmasti häneltä odota yhtään vähempää kuin huikeaa tai jopa pöyristyttävää. Päädyimme sitten lähes barokkihenkiseen korkeaan kampaukseen joka koristeltiin rouvan toiveiden mukaisesti verenpunaisilla ruusuilla, zirkoneilla ja muilla koristeilla.

Pelkäsin että lopputulos muistuttaisi joulukuusta mutta pelkoni oli turha. Taitelija oli hyvin tyytyväinen lopputulokseen ja täytyy myöntää että hänen tyytyväisyytensä sai minutkin iloiseksi. Olihan se useamman tunnin urakka mutta varmasti tein jotain ainutkertaista. Vastaavia asiakkaita ei taida ihan joka päivä ovesta kävellä sisään! Paitsi tämä asiakas ehkä suosii palveluitani myöhemminkin kun vaikutti niin tyytyväseltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *