Meikkikeikka

Etupäässähän minä työskentelen hiusten parissa. Suunnittelen, leikkaan, värjään, kampaan, kiharran ja suoristan ihmisten hiuksia. Teen myös hiustenpidennyksiä ja juhlakampauksia. Kuten jo taisin aiemmassakin blogissani mainita, olen kuitenkin käynyt myös meikkaus- ja maskeerauskursseja. Olen tehnyt asiakkaille muutamia kertoja sekä juhlakampauksen että juhlameikin, he ovat olleet tyytyväisiä saadessaan molemmat samasta paikasta ja samalta ihmiseltä. Onhan se ollut mukavaa vaihtelua töiden kannalta. Ehkä sitten omassa kampaamossa tarjoan kaikkia kauneusalan palveluita, jos aikaa ja resursseja riittää.

hääpukuSerkkuni on nyt menossa naimisiin ja hänen morsiamensa haluaa minun meikkaavan ja tekevän hänen kampauksensa. Oletan että minut olisi kutsuttu häihin muutenkin, meidän suvussamme on ollut tapana kutsua kaikki serkutkin häihin koska meitä ei ole kovin monta. Häät ovat parinsadan kilometrin päässä, joten minä matkustan sitten ajoissa tekemään ensin työni ja sitten juhlimaan.

Koska häihin on vielä aikaa ja suunnitelmia täytyy tehdä, lupasin matkustaa ensi viikonloppuna katsomaan hääpukua ja kuulemaan morsiamen toiveita. Teemme myös koemeikin ja kampauksen. Nyt mietin kuumeisesti mitä kaikkea ottaisin mukaan, morsian on omien sanojensa mukaan vaatimaton ja maanläheinen mutta haluaisi kovasti häihinsä ylellisyyttä ja hohtoa. Jotain ideoita minulla onkin, mutta ei ilmeisesti ihan kaikkia tarvikkeita. Taidan siis ensitöikseni lähteä käymään hieman ostoksilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *