Kauneusmessuilla

Getting ready!
Getting ready!
Tänään kävin ystäväni ja kollegani kanssa kauneus- ja hyvinvointialan messuilla. Omakin osasto olisi voinut tulla kysymykseen mutta tällä kertaa halusimme vain mennä katselemaan muiden ideoita, yrityksiä ja tietysti alan uutuuksia. Lähdimme enemmän katselemaan, ihmettelemään ja nauttimaan kuin myymään omaa osaamistamme tai markkinoimaan yrityksiämme. Kyllähän kaikki uudet ideat ja ehkä tuotteetkin ennen pitkää kehittäisivät yritystoimintaamme.

Ihan aluksi katselimme paria työnäytöstä. Ensimmäisessä tehtiin hiustenpidennyksiä uudella solmutekniikalla. Näytös kesti aika pitkään mutta se oli hyvin kiinnostavaa. Pidennysten tekeminen onkin yleistynyt nykyään ja niistä muodostuu ihan merkittävä osa työstämme. Toisessa näytöksessä värjättiin hiuksia ja esiteltiin samalla uutuusvärejä. Esitys ja tuote-esittely olivat kiinnostavia, koska ne käsittelivät uusia allergiavapaita värejä. Niiden kysyntä on noussut nopeammin kuin väriteollisuus näyttää pysyvän mukana. Otin tukkurin käyntikortin koska olin etsinyt vastaavia värejä jo jonkin aikaa.

Täytyy myöntää että osa ajasta menikin sitten näytteilleasettajien tarjoiluista nauttiessa. Kävin myös pikakasvohoidossa, jossa esiteltiin myös tuotteita. Sitten tulikin jo kiire luennolle, jota olimme odottaneet innokkaina. Luennoimassa oli yksi kuuluisia meikkitaiteilija ja aiheena olivat kauneuskäsitysten muuttuminen ja luonnollisuuden paluu. Hän esitteli myös hienossa esityksessään meikki- ja hiustrendien kehitystä kolmen kymmenen vuoden ajalta, joina hän oli alalla työskennellyt. Luento oli erittäin inspiroiva eikä tuottanut pettymystä korkeista odotuksistamme huolimatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *