Sinnikkäästi eteenpäin

eteenpäinEi se yrittäjän arki lopulta ole paljon sen kummempaa kuin työntekijänkään, kummassakin asemassa on tehtävä töitä ja saatava asioita hoidettua. Yrittäjänä on tietysti vastuussa työpaikastaan ja varsinkin byrokratiasta paljon enemmän mutta lopulta se arki tuntuu olevan samanlaista aherrusta kummassakin asemassa. Yrittäjänä ehkä miettii enemmän työpaikkansa kehittämistä kun työntekijänä vähän meinasi lipsahtaa usein unelmoinnin puolelle. Yrittäjän arki on ihan mukavaa, jos sattuu kestämään niitä rutiineita ja arkista aherrusta. Se on sellaista sinnikästä eteenpäin menemistä, työtä saa tehdä liiketoiminnan kasvattamiseksi mutta vähän samaa vikaa oli kyllä vuokratuolillakin toimiessa.

Olen tehnyt suunnitelmia seuraavaksi vuodeksi. Olen asettanut tavoitteet, suunnitellut markkinointia ja sitä, milloin pidän lomaa. Mitään kuukauden kesälomia en pysty ensimmäisenä vuonna pitämään mutta olen hahmotellut nyt neljä lomapätkää, viikko jouluksi, kaksi viikkoa kesällä ja viikko keväällä. Toivottavasti onnistuu, kyllä ihminen sitä vapaatakin kaipaa vaikka kuinka olisi oman onnensa laatinut yrittäjänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *