Kursseille tekisi mieli

juhlakampausTuli sähköpostissa taas vanhan opiskelupaikkani lista alkavista kursseista, joissa olisi vielä tilaa. Nyt houkuttelisi sitten lähteä ekologisen kosmetiikan koulutukseen mutta tässä pitkää päivää ahertavana yrittäjänä nyt mietin, jaksanko ja ehdinkö.

Minusta on mukavaa oppia ja tehdä uutta. Vaikka työni onkin sosiaalista hommaa, on silti aina mukava tavata kollegoita ja kauneusalan ihmisiä erilaisissa tapahtumissa ja koulutuksissa. Moni toimii yrittäjänä ja vertaistuki on hyvin antoisaa. Toinen kiinnostava kurssi oli juhlakampauskurssi, jota oli tulossa vetämään eräs suosittu kampaaja Helsingistä. Hänet on tunnettu alalla lennokkaista ja alaa eteenpäin vievistä ideoistaan sekä useista julkkisasiakkaista ja kampauksista, joita hän on tehnyt elokuviin ja jopa Linnanjuhliin! Moni kadehtii häntä, itse lähinnä ihailen. Hän vain suhtautuu alaan aivan uskomattomalla palolla ja intohimolla, minusta tuntuu että itselleni tämä on kuitenkin etupäässä työtä ja elanto, tokihan tunnen olevani omalla alallani mutta silti, voisin tehdä työkseni jotain muutakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *