Uusia ideoita

minipuuNyt hetken verran uuteen työntekotapaan eli yrittäjyyteen tutustuttuani pääni on täynnä vaikka mitä ideoita. Tietenkään ihan kaikkea ei kannata ryhtyä toteuttamaan mutta osa kelvannee jo sellaisenaan. Osaa täytyy ehkä kehitellä hieman lisää ja jalostuksen jälkeen voidaan miettiä sitten toteutusta.

Ensimmäinen ajatus on uusia kampaamon ikkuna. Omaa kampaamoa perustaessa oli niin paljon muutakin mietittävää ja aika loppui kesken, etten sitten saanut ikkunasta ihan sellaista kuin olisin halunnut. Nyt sitä hetken katseltuani tiedän mikä on vialla ja mitä ikkunaan haluan. Ajatus on raikas mutta kodikas, otin jo yhteyttä tuttuun kukkakauppiaaseen ja hän lupasi minulle kolme somaa myrttipuuta. Ne ovat sellaisia minipuita, jotka voin sitten istuttaa isoihin lasipurkkeihin ikkunaan sopivan taustakankaan somisteeksi. Eiköhän tuosta ikkunasta hyvä tule nyt kun on aikaa paneutua tällaisiinkin seikkoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *