Päivitystä osaamiseen kursseilta

Ripsikurssi on tämän viikon ohjelmassa. Osallistun iltakurssille, jossa neljänä iltana töiden jälkeen syvennytään ripsien laittamiseen. Täytyy myöntää että minulla on ollutkin eräänlainen aukko osaamisessani ripsien osalta. Jotenkin olen arastellut ripsipermanenttien ja ripsienpidennysten tekemistä. Niissä kuitenkin käytetään erilaisia kemikaaleja ja ihmisen silmät ovat herkät. En ole halunnut ihan itsenäisesti ryhtyä harjoittelemaan niiden tekoa ja aihetta sivuttiin vain hyvin pintapuoleisesti aiemmilla kursseillani. Asiakkaani ovat kuitenkin kyselleet minulta ripsistä ja olisihan se mukavaa edes osata vastata asiantuntevasti heidän kysymyksiinsä. Osa on myös kysellyt, voisinko laittaa ripset samalla kun hiusväri vaikuttaa.

ripsetOn siis aika perehtyä ripsien laittamiseen. Aihe on kyllä kiinnostava enkä usko kurssista olevan mitään haittaa vaikka en niitä ryhtyisikään hiusten ohessa tekemään. Onhan se mukavaa päivittää ja laajentaa omaa osaamista. Kurssi jälkeen tietää paremmin mistä on kysymys, moni kun pitää kampaajaakin nykyään kauneusalan moniosaajana ja asiantuntijana.

Kurssilla on tarkoitus harjoitella ripsien tekemistä ja huoltoa muille kurssin osallistujille mutta siskoni ilmoittautui myös vapaaehtoiseksi, jos tarvitsisin lisää harjoitusta. Hän haluaisi kovasti uudet hienot ripset ja into ei laskenut yhtään hänen kuultuaan suunnitelmistani mennä aihetta opiskelemaan. Siinähän olisikin hyvä syntymäpäivälahja siskolle, uudet ripset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *